Contact

 

Route

Vanuit de richting Amsterdam (A2)

Neem op de A2 de afslag 8 (Centrum). Ga bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf richting Papendorp. Ga bij de t-splitsing rechtsaf (éénrichtingsweg) en maak na ongeveer 200 meter een u-bocht. U vindt Creative Valley aan het einde van de straat aan uw linkerhand in Creative Valley.

Vanuit de richting Breda/Den Bosch (A2)

Neem op de A2 de afslag 8 (Centrum). Blijf rechts rijden en volg de afslag tot aan de stoplichten en ga linksaf. Ga bij de volgende stoplichten linksaf en bij de daaropvolgende stoplichten ook weer
linksaf. Ga bij de t-splitsing rechtsaf (éénrichtingsweg) en maak na ongeveer 200 meter een u-bocht. U vindt Creative Valley aan het einde van de straat aan uw linkerhand in Creative Valley.

Vanuit de richting Rotterdam/Den Haag (A12)

Volg op de A12 de borden naar ring Utrecht. Volg de borden Ring Utrecht Zuid/Jaarbeurs/Nieuwegein/Houten. Neem de afslag 16 (Papendorp/Nieuwegein). Ga onderaan de afslag bij de stoplichten linksaf. Ga bij de volgende stoplichten rechtsdoor. Blijf rechts rijden en sla rechts af richting Papendorp (Blaeulaan). Deze weg loopt met een bocht over in de Orteliuslaan. Volg de Orteliuslaan. U vindt Creative Valley aan het einde van de straat aan uw linkerhand in Creative Valley.

Vanuit de richting Arnhem (A12) en de A27 (Hilversum) en A28(Amersfoort)

Neem vanuit de richtingen A27 en A28 de A12 richting ring Utrecht/Jaarbeurs, Rotterdam/Den Haag/Arnhem. Neem op de A12 de afslag 12 ring Utrecht/Jaarbeurs/Rotterdam/Den Haag en houd de rechter baan aan. Volg de borden Ring Utrecht/Jaarbeurs/Nieuwegein afrit 16 t/m 18. Neem afrit 16 (Nieuwegein/Papendorp/P+R). Ga bij de stoplichten rechtdoor. Blijf rechts rijden en sla rechts af richting Papendorp (Blaeulaan). Deze weg loopt met een bocht over in de Orteliuslaan. Volg de Orteliuslaan. U vindt Creative Valley aan het einde van de straat aan uw linkerhand in Creative Valley.

Parkeren

U kunt parkeren onder Creative Valley.

Met het openbaar vervoer

Creative Valley is vanaf Centraal Station Utrecht te bereiken met stadsbus 24 (De Meern). Uitstappen bij halte Papendorp-Noord, 3 minuten lopen. Of met bus 29, richting Papendorp Zuid, uitstappen op het Taatsenplein, 5 minuten lopen. De reistijd vanaf het Centraal Station Utrecht bedraagt ongeveer 15 minuten. Buslijn 24 en bus 29 gaan elke 10/15 minuten. Kijk voor meer reisinformatie op www.9292ov.nl

Ons adres